Jump to content


Photo

Posting Attachments


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Rodney

Rodney

    A:M Bot 14309

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6979 posts
  • Rodney Baker
  • *Admin*
  • Illinois (not Japan)
  • subscriber
  • Windows

Posted 22 April 2017 - 12:23 PM

Attachments should work (and are preferred to linking)

Make sure after pointing the forum to the image/file you also... very importantly... select the button to upload.

 

So... 'Choose File' button first.

Then 'Attach This File' button.

Then 'Submit Post' button.

 

See attachment.

Attached Thumbnails

  • Attachfiles.jpg

"Animation is 90 percent hard work.  The other half is entirely mental!"
See my effort to think about the art of animation at: My Blog
Want to learn A:M? Start TaoA:M

#2 rodger_r

rodger_r

    Non-character modeling since 1993

  • Hash Fellow
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 732 posts
  • Rodger Reynolds
  • Windsor, ON, Canada
  • Windows

Posted 02 February 2018 - 06:49 PM

Attachments don't seem to be working. In both Edge and Firefox, I browse for a local file and hit "Attach this file" but the selection box clears and I get "Error No file was selected for upload".



#3 Rodney

Rodney

    A:M Bot 14309

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6979 posts
  • Rodney Baker
  • *Admin*
  • Illinois (not Japan)
  • subscriber
  • Windows

Posted 02 February 2018 - 07:04 PM

Yes, something is amiss.  (All browsers failing at this)

Perhaps a part of the server that holds attachments is down.

 

Figures... right when our master of servers is off galavantin'.

 

Edit:  Appears to be working now.  Please try again!


"Animation is 90 percent hard work.  The other half is entirely mental!"
See my effort to think about the art of animation at: My Blog
Want to learn A:M? Start TaoA:M




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users