Jump to content


Photo

youtube tags not working


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 robcat2075

robcat2075

    occasional smarty-pants

  • Hash Fellow
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 23982 posts
  • Robert Holmén
  • *Moderator*
  • Dallas, Texas
  • other
  • Windows
  • Programmer:NO

Posted 05 July 2014 - 11:17 AM

I'll note that posts from the old forum that had YouTube tagged links don't work now.

 

 

Well, the post works.  The link doesn't.


Robert Holmén
------

Got an A:M question? Come to Live Answer Time.   Saturdays, Noon CDT (1700 GMT)

Watch the 2017 "Summer Memories" Image Contest Awards

 

My tutorials All my most beloved tutorials in one convenient location. Except for the ones I've forgotten about.
 
this is only a ... my gallery of A:M tests

87,848 pushed!: the #1 heavy push on Youtube

Big thanks to... Roger (again!), Shelton (it's huge!), NancyGormezano, Roger, cribbidaj, thefreshestever, Tom, Dalemation, Simon Edmondson, thejobe, Rob_T (2 more x), agep (again!), itsjustme, jason1025(+1), dblhelix (+1),markw, Roger (3x!), mouseman (x 2!), Xtaz, agep, Gerry, thefreshestever, dblhelix (twice!), jason1025, Luuk Steitner, PDM, Rob_T and Dhar!


#2 Clipping Path Specialists

Clipping Path Specialists

    New User

  • *A:M User*
  • Pip
  • 44 posts
  • Atiqur Sumon
  • Bangladesh
  • - - - -

Posted 18 July 2014 - 02:04 AM

just found out that my tags only works on some videos but not the others. I thought it fixed by itself but I saw wrong. Now I'm gonna put my tags on the descriptions again. The videos that are affected seems to be random, though.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users